29Οκτωβρίου 2018

Νέα ήθη στις εκλογές αιρετών………. Παίζουν με το κύρος των εκλογών!

 

 

Την Παρασκευή ανακοινώθηκαν οι τριμελείς εφορευτικές επιτροπές των εκλογικών τμημάτων για τις εκλογές αιρετών. Νε έκπληξη διαπιστώνουμε πως έχει οριστεί μέλος εφορευτικής επιτροπής, συνάδελφος που υπηρετεί σε βουλευτικό γραφείο, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

     Η κυβερνητική και επίσημα πλέον, συνδικαλιστική παράταξη (μετά το πρόσφατο συνδικαλιστικό σύμφωνο συμβίωσης ΕΡΑ και ΕΚΕ), των δήθεν ανεξάρτητων της ΕΚΕ, χωρίς ίχνος σεβασμού στο αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας πρότεινε, μέσω του Συλλόγου Ε.Π.Ε. Χανίων και ο περιφερειακός Διευθυντής (άλλο που δεν ήθελε) διόρισε, τη συγκεκριμένη συνάδελφο.  

      Αποκαλύπτεται σε όλους πλέον ξεκάθαρα πως επιχειρούν με οποιοδήποτε τρόπο να αλώσουν το θεσμό του αιρετού και στην προσπάθειά τους αυτή θα «αξιοποιήσουν» όλα τα μέσα.

    Δεν επιτρέπουμε σε κανένα να παίζει παιχνίδια με τους Δημοκρατικούς θεσμούς της εκπαίδευσης και δε θα επιτρέψουμε στην κυβέρνηση και τους «συνδικαλιστικούς» της εκπροσώπους να παίξουν με το κύρος και το αδιάβλητο των εκλογών των αιρετών.

Καλούμε τους συναδέλφους να τους γυρίζουν την πλάτη.

    Η Δημοκρατική Συνεργασία Εκπαιδευτικών ΠΕ Χανίων καταγγέλλει το διορισμό, σε θέση μέλους Εφορευτικής Επιτροπής συνάδελφο που υπηρετεί σε βουλευτικό – κυβερνητικό γραφείο και απαιτεί την άμεση αντικατάστασή της.

 

 

Δημοκρατική Συνεργασία

Εκπαιδευτικών Π.Ε.

Χανίων

88η Γενική Συνέλευση ΔΟΕ - Video

 
 
 

Τελευταίες ανακοινώσεις ΔΗ.ΣΥ.

Παρουσίαση βιβλίου με την ιστορία της ΠΑΣΚ

3η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Νέων Στελεχών Φωτογραφικό υλικό

Κύλιση στην Αρχή
X

Right Click

No right click