Εμφανίστηκαν οι εξαφανισμένοι φορώντας ξανά την αγωνιστική τους «προβιά»!

Οι ημέρες το επιβάλλουν…

 

           

 

            Οι εξαφανισμένοι πρώην ασυμβίβαστοι αγωνισταράδες της γκρίνιας, της μιζέριας και της απουσίας, εμφανίστηκαν ξανά, φορώντας, προφανώς λόγω και των ημερών, την ξεχασμένη αγωνιστική τους «προβιά».

            Οι υπερασπιστές του προηγούμενου συστήματος, το οποίο υπηρέτησαν από κάθε δυνατή διορισμένη θέση, οι πειθαρχημένοι και εντελώς συμβιβασμένοι  και άλαλοι, όταν συμμετείχαν στα υπηρεσιακά συμβούλια ως εκπρόσωποι των εργαζόμενων, θεωρούν πως πέρασε ο καιρός και ξεχάστηκε η ανυπαρξία τους και μπορούν να παριστάνουν ξανά τους αγωνιστές.           

Στην πάγια τακτική τους, να βγάζουν μία ακατάληπτη, ασυνάρτητη ανακοίνωση πριν από κάθε εκλογική διαδικασία προκειμένου να δείξουν ότι υπάρχουν και μία «ευχαριστήρια» για την εκλογική τους ήττα μετά από κάθε εκλογή, προσθέτουν και μία ενδιάμεση για να ασκήσουν κριτική στους συνδικαλιστικούς τους αντιπάλους! Αυτό μάλιστα όταν διαπίστωσαν, ότι η ανακοίνωση – καταγγελία κατά της λειτουργίας της διοίκησης της εκπαίδευσης, έγινε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και συγκέντρωσε τα ευμενή σχόλια σε όλα τα σχολεία της Εύβοιας. Όταν κατάλαβαν ότι οι συνάδελφοι τους έχουν γυρίσει την πλάτη για άλλη μια φορά και εξακολουθούν να  καταλαβαίνουν καλά ποιοι μπορούν να τους εκπροσωπήσουν.

Αυτοί που ψήφιζαν και υπέγραφαν τα πάντα μέσα στο υπηρεσιακό συμβούλιο όσο διαρκούσε το συνδικαλιστικό «μελάνι» τους,δεν αντέχουν να παραδεχτούν την πραγματικότητα και δημιουργούν τη δική τους περίκλειστη, μίζερη, ρυπαρή και εσωστρεφή και σκιαμαχούν με τις αυταπάτες τους! Διαρκώς τους φταίει το σύστημα, οι καταστάσεις, οι καιροί, οι συνάδελφοι που δεν αναγνωρίζουν το ανύπαρκτο τεράστιο συνδικαλιστικό τους μέγεθος. Παραλείπουν βέβαια, πως αποτελούν μοναδική περίπτωση σχηματισμού, που αξιοποιώντας την εξαλλότητα των καιρών απέκτησε συνδικαλιστική δύναμη, την οποία απώλεσε σε χρόνο ρεκόρ, καθώς οι συνάδελφοι τους πήραν αμέσως χαμπάρι.

Παριστάνουν πως αποτελούσαν αυτούς που είχαν μιλήσει για αυθαιρεσίες της διοίκησης, παραλείποντας βέβαια πως το έκαναν μία και μοναδική φορά «διακριτικά» για να μην ενοχληθούν οι υπεύθυνοι και μάλιστα όταν υπήρξαν περιπτώσεις που αφορούσαν άτομα του περιβάλλοντός τους.

Κάνουν μάλιστα υποδείξεις (λυπούμαστε που ξεχάσαμε να τους ρωτήσουμε πότε να βγάλουμε την καταγγελία…) στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ σχετικά με τον χρόνο που έπρεπε να γίνουν οι καταγγελίες, η οποία δεν έχει διστάσει να καταγγείλει και να συγκρουστεί με όλες τις διοικήσεις της εκπαίδευσης όταν οι πράξεις τους δεν ήταν σωστές. Όλα τα χρόνια, με όλες!

Έβγαλαν μια ανακοίνωση στα 37 χρόνια, κατά της διοίκησης, χωρίς ιδιαίτερες μάλιστα αιχμές για να μην «θυμώσει» πολύ, και βουρκώνουν αυτοθαυμαζόμενοι για το μεγαλείο τους στον παραμορφωτικό τους καθρέφτη. Οι συνάδελφοι βέβαια στα σχολεία, αγνοούν την ύπαρξή της καθώς δεν της έδωσαν καμία σημασία, όπως και στα περισσότερα από όσα λένε. Άλλωστε πού να τους βρουν και να τους γνωρίσουν, όταν είναι εξαφανισμένοι από παντού…

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ως υπεύθυνη συνδικαλιστική δύναμη που και τα 37 χρόνια που υπάρχουν οι συνδικαλιστικές Παρατάξεις στη Χώρα μας, οι συνάδελφοι της αναθέτουν την πρωταρχική ευθύνη της εκπροσώπησής τους στον Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας, έχει ως συλλογική της επιδίωξη την αγωνιστική αλλά και την κάθε είδους δράση και όχι τους συνδικαλιστικούς της αντιπάλους και μάλιστα τους ανύπαρκτους.Αυτή την δράση που υλοποιεί μέσα από συνεχείς εκδηλώσεις και κινητοποιήσεις από τις οποίες απουσιάζουν οι εναπομείναντες του «τελευταίου θρανίου». Οι συνάδελφοι γνωρίζουν και καταλαβαίνουν καλά τι συμβαίνει και τοποθετούν τον καθένα στη θέση που του ταιριάζει με βάση την δράση ή την αδράνεια του.

Αφήνουμε τους ψευτοαγωνισταράδες του χτες να πολεμούν τους «ανεμόμυλούς» τους.

 

 

Δημοκρατική Συνεργασία

Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας

 

88η Γενική Συνέλευση ΔΟΕ - Video

 
 
 

Τελευταίες ανακοινώσεις ΔΗ.ΣΥ.

Παρουσίαση βιβλίου με την ιστορία της ΠΑΣΚ

3η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Νέων Στελεχών Φωτογραφικό υλικό

Κύλιση στην Αρχή
X

Right Click

No right click