Η Δημοκρατική Συνεργασία Εκπαιδευτικών Π.Ε.  σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες, στους χώρους του διαδικτυακού της τόπου,  προσωπικές ιδέες και αντιλήψεις που εκφράζονται μέσω των άρθρων και των δημοσιευμάτων που φιλοξενεί από άλλους διαδικτυακούς τόπους ή από Μ.Μ.Ε..Οι υπογράφοντες των άρθρων, των δημοσιευμάτων  και των σχολίων παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνοι για το περιεχόμενό τους.

 

Στους δρόμους οι συνταξιούχοι την Πέμπτη: «Μας πετάνε ψίχουλα με τη δήθεν 13η σύνταξη»

«Μας πετάνε ψίχουλα με τη δήθεν 13η σύνταξη όταν τα τελευταία χρόνια μας πήραν 4 δισ. και θα μας πάρουν άλλα τόσα το επόμενο διάστημα, δίνοντάς μας 617 εκατ. ευρώ».

Αυτό δήλωσε ο Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος της ομοσπονδίας συνταξιούχων ΙΚΑ, σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε από τις οργανώσεις συνταξιούχων ενόψει του πανελλαδικού συλλαλητηρίου που διοργανώνουν την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στα Προπύλαια στις 5.00 το απόγευμα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε ότι οι συνταξιούχοι διεκδικούν τα εξής: δικαίωμα κανονικής 13ης και 14ης σύνταξης, κατώτερη σύνταξη στα 600 ευρώ, διατήρηση του ΕΚΑΣ και γενικότερα επιστροφή όσων χρημάτων τους έχουν αφαιρεθεί όλο αυτό το διάστημα «τα οποία έχουν πληρωμένα και δουλεμένα με ιδρώτα».

Στο γενικό κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Πέμπτης μετά το οποίο θα ακολουθήσει και πορεία προς το Μαξίμου, θα σταλεί, όπως αναφέρθηκε το μήνυμα «να προασπίσουμε το δικαίωμά μας στη ζωή ανατρέποντας με την πάλη μας τις αντεργατικές αντιλαϊκές πολιτικές που μας τσακίζουν».

Πηγή: iefimerida.gr

 

 

86η Γ.Σ. ΔΟΕ - Video

 

Τελευταίες ανακοινώσεις ΔΗ.ΣΥ.

86η Γενική Συνέλευση ΔΟΕ

Διεκδικούμε.....Καταγγέλλουμε...

Κύλιση στην Αρχή