ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΛΙΓΟΣΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Η πιο ξεχωριστή παρέλαση σε όλη την Ελλάδα, με μόλις... δύο μαθητές, στους Αρκιούς

Αν και είναι μόνο δύο μαθητές, έκαναν κανονικά την παρέλαΗ πιο ξεχωριστή παρέλαση σε όλη την Ελλάδα, με μόλις... δύο μαθητές, στους Αρκιούςσή τους για την εθνική μας επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Πρόκειται για τους μαθητές του σχολίου στους Αρκιούς, το ακριτικό μας νησί του Αιγαίου, το οποίο βρίσκεται μερικά μίλια νοτιότερα από την Σάμο και την Ικαρία, με μόλις 44 μόνιμους κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2011.

Η κίνηση αυτήι του δασκάλου και των παιδιών προκάλεσε ενθουσιασμό στους λιγοστούς κατοίκους του νησιού, αλλά και μεγάλη αίσθηση σε όλη τη χώρα, αφού τις τελευταίες ώρες οι σχετικές φωτό κάνουν το γύρο των social media με «διθυραμβικά» σχόλια τόσο για τους δύο πιτσιρικάδες, όσο και για τον εκπαιδευτικό που είχε την ευθύνη της παρέλασης.

Σημειώνεται ότι η επιφάνεια του νησιού είναι μόλις 6,7 τετραγωνικά χιλιόμετρα και έχει μήκος ακτών 25 χιλιόμετρα. Διοικητικά ανήκει στον δήμο Πάτμου.

Οσο για όσους το επιλέγουν για τις διακοπές τους; Στους Αρκιούς μπορεί να φιλοξενηθούν ως 50 άτομα στα διαθέσιμα προς ενοικίαση δωμάτια.

 

88η Γενική Συνέλευση ΔΟΕ - Video

 
 
 

Τελευταίες ανακοινώσεις ΔΗ.ΣΥ.

Παρουσίαση βιβλίου με την ιστορία της ΠΑΣΚ

3η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Νέων Στελεχών Φωτογραφικό υλικό

Κύλιση στην Αρχή
X

Right Click

No right click