ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Κόλαση νέων μέτρων»

"Εκτακτη εισφορά (αλληλεγγύης) έως και το 2016 και χαράτσι στα ακίνητα σίγουρα έως το 2014. Κι άλλες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ. Ανεβαίνουν στα λαϊκά προάστια, πέφτουν στις ακριβές περιοχές οι αντικειμενικές αξίες».

ΕΘΝΟΣ: «Παραμένει έως το 2014 η έκτακτη εισφορά»

"Μέχρι το Νοέμβριο θα έχει νομοθετηθεί η παράταση της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης. Το επικαιροποιημένο Μνημόνιο που έδωσε στη δημοσιότητα η Κομισιόν προβλέπει τη διατήρησή της έως το 2016. Διαπιστώνεται δημοσιονομικό κενό 4 δις. ευρώ, με πιθανά νέα μέτρα».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Ο Ευάγγελος Βενιζέλος = ο αριθμός ΧΞF = 666”

"Η αριθμοσοφία μας δίνει τον… αριθμό του θηρίου! Αλλά και… ο Σαμαράς δεκτός από τον Ομπάμα = υπάκουος δούλος = 2015!!! Και η έκπληξη: Ελεύθερη Ωρα = Κυβερνητική Κρίσις = 1463!!! (λέτε;)».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Σχέδιο εξόδου για 12.500 τραπεζικούς»

"Οι πιστωτικοί όμιλοι ξεκινούν προγράμματα για εθελούσιες αποχωρήσεις στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του κλάδου. Στην ατζέντα και η αλλαγή του νόμου για τις ομαδικές απολύσεις που περιελήφθη ως δέσμευση στο επικαιροποιημένο Μνημόνιο».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: «Ε, φτάνει πια! Η έκθεση των Βρυξελλών φορτώνει με νέα βάρη το λαό»

«Φουσκωμένο με νέα μέτρα είναι το αναθεωρημένο Μνημόνιο, παρά τις διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου από τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα. Επεκτείνεται ως το ’16 η έκτακτη εισφορά. Αυξάνεται η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος. Βαριά πρόστιμα στις εκπρόθεσμες δηλώσεις».

ΕΣΤΙΑ: «Η ραγδαία άνοδος της Αριστεράς»

"Στις περυσινές εκλογές της 17ης Ιουνίου, τα τρία κόμματα της Αριστεράς έλαβαν συνολικώς ποσοστό 37,7% (ΣΥΡΙΖΑ 26,9%, ΔΗΜΑΡ 6,3%, ΚΚΕ 4,5%). Δηλαδή σχεδόν 4 στους 10 Ελληνες εψήφισαν ένα κόμμα της δημοκρατικής, της ριζοσπαστικής ή της κομμουνιστικής Αριστεράς».

Η ΑΥΓΗ: "Ο δεύτερος «θάνατος» του 24χρονου ομογενούς»

"Το τριμελές πλημμελειοδικείο της Αθήνας απάλλαξε από την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια τέσσερις αστυνομικούς, οι οποίοι κατηγορούνταν ότι τον Μάιο του 2008 ξυλοκόπησαν 24χρονο φοιτητή της Αρχιτεκτονικής, ομογενή από την Τασκένδη».

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: «Κούρεμα και στα δάνεια του ΟΕΚ»

"Ιδιαίτερα ευνοϊκή απόφαση για υπερχρεωμένη πολύτεκνη οικογένεια έλαβε το Ειρηνοδικείο Νεάπολης διατάσσοντας «κούρεμα» χρέους σε ποσοστό 82%. Πρόκειται για χρεωμένη οικογένεια τα μέλη της οποίας είχαν αναλάβει δανειακές υποχρεώσεις σε διάφορες τράπεζες και στον ΟΕΚ».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Επεσαν στο κενό, «ράβουν» νέα μέτρα»

Η εφημερίδα γράφει ότι "στρωμένος με νέα μέτρα είναι ο δρόμος προς την κρίσιμη αξιολόγηση του Σεπτεμβρίου, όπως αποκαλύπτει η έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Παράταση της έκτακτης εισφοράς μέχρι το 2016. Παραμένει το χαράτσι στα ακίνητα και το 2014. Νέα αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ».

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ: "Καύσωνας νέων μέτρων – Αφαίμαξη εισοδημάτων»

"Παράταση της εισφοράς αλληλεγγύης μέχρι το 2016. Εξάλειψη επιδοτήσεων στα τιμολόγια της ΔΕΗ. Παραμένει το χαράτσι στο ρεύμα. Νέο πλαίσιο για τράπεζες και ΤτΕ».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Εισφορά αλληλεγγύης και το 2016»

"Την επέκταση της κατά τα άλλα έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης κατά ένα έτος, έως το 2016, προβλέπει το επικαιροποιημένο Μνημόνιο, προκειμένου να περιοριστεί το δημοσιονομικό κενό εκείνου του έτους».

Ο ΛΟΓΟΣ: "Ποιος πληρώνει το μάρμαρο;"

"Για ένα χρόνο ακόμη, μέχρι και το 2016 παρατείνεται η επιβολή εισφοράς αλληλεγγύης για τα εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ».

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Αντιλαϊκός κατήφορος χωρίς τέλος»

"ΚΚΕ: Η φιλολαϊκή έξοδος από την κρίση προϋποθέτει αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ενωση, μονομερή διαγραφή του χρέους, κατάργηση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, με κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων».

ΤΑ ΝΕΑ: "Εως και το 2016 η έκτακτη εισφορά»

"Παρατείνεται για δύο ακόμη χρόνια, ως και το 2016, η έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης που επιβάλλεται στα εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ και που αρχικά σχεδιαζόταν να εφαρμοσθεί ως και το 2014».

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Λιτότητα έως το 2016»

"Σημαντική αλλά αργή η δημοσιονομική πρόοδος. Απειλή για τα πρωτογενή πλεονάσματα το 2013 και το 2014 οι δαπάνες Υγείας. Νέα ελαστικοποίηση στο όριο για τις απολύσεις».

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Προαναγγελία νέων μέτρων για την περίοδο 2015-2016»

"Το πρώτο από τα μέτρα που θα ληφθούν για το κλείσιμο του δημοσιονομικού κενού της περιόδου 2015-16, ύψους περίπου 4 δις. ευρώ, προαναγγέλθηκε από την έκθεση της Κομισιόν και αφορά την επιμήκυνση για ένα ακόμη έτος της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης».

88η Γενική Συνέλευση ΔΟΕ - Video

 
 
 

Τελευταίες ανακοινώσεις ΔΗ.ΣΥ.

Παρουσίαση βιβλίου με την ιστορία της ΠΑΣΚ

3η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Νέων Στελεχών Φωτογραφικό υλικό

Κύλιση στην Αρχή
X

Right Click

No right click