Με τροπολογία που θα καταθέσει σήμερα ο υπουργός Παιδείας και θα συμπεριληφθεί στο πολυνομοσχέδιο θα ανακοινώνεται η ένταξη και όσων εκπαιδευτικών είχαν εξαιρεθεί από την διαθεσιμότητα, δηλαδή όσοι έχουν μεταπτυχιακούς τίτλους ή διδακτορικό.

Η εξέλιξη αυτή δεν αποκλείεται να συμπαρασύρει και άλλες ειδικότητες που είχαν εξαιρεθεί όπως τους δημοτικούς αστυνομικούς.

Η τρόικα υποστήριξε πως ο αριθμός των υπαλλήλων που θα ενταχθούν στην διαθεσιμότητα είναι μικρότερος από αυτόν που είχε συμφωνηθεί. Πρόκειται για το 22ο και τελευταίο προαπαιτούμενο για την έγκριση της δόσης.

Ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος που δήλωνε ότι δεν θα μπει κανένας άλλος εκπαιδευτικός σε διαθεσιμότητα αναγκάζεται να προσθέσει κι άλλους στον μακρύ κατάλογο των 1.600 καθηγητών.

Η επίμαχη τροπολογία θα κατατεθεί σήμερα και θα πρέπει να έχει ψηφιστεί μέχρι την Παρασκευή προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την εκταμίευση της δόσης.

 

88η Γενική Συνέλευση ΔΟΕ - Video

 
 
 

Τελευταίες ανακοινώσεις ΔΗ.ΣΥ.

Παρουσίαση βιβλίου με την ιστορία της ΠΑΣΚ

3η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Νέων Στελεχών Φωτογραφικό υλικό

Κύλιση στην Αρχή
X

Right Click

No right click