ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Νέες διαδηλώσεις κατά του πολυνομοσχεδίου

Σε κλοιό διαδηλωτών και σήμερα το κέντρο της Αθήνας με τους εργαζόμενους στην Τοπική Διοίκηση να κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους κατά του πολυνομοσχεδίου, η συζήτηση του οποίου συνεχίζεται στη βουλή.

φωτό αρχείου
φωτό αρχείου

Με σύνθημα «όχι στις απολύσεις και στην κινητικότητα», οι εργαζόμενοι στη Δημοτική Αστυνομία, με αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες της υπηρεσίας, συγκεντρώθηκαν στις 10.30 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος και πραγματοποιούν πορεία προς τη Βουλή.

«Ενώ η παγκόσμια τάση είναι προς την αποκέντρωση και την ενίσχυση των αρμοδιοτήτων της τοπικής αυτοδιοίκησης, βλέπουμε αυτές να μειώνονται ειδικά στο θέμα της δημοτικής αστυνομίας. Δεν γνωρίζω καμία σύγχρονη μεγάλη πόλη που να μην έχει τη δημοτική αστυνομία της», τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, αναφερόμενος στην κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας, σε δηλώσεις του μετά την πορεία των μελών της ΚΕΔΕ προς τη Βουλή.

Λόγω της κινητοποίησης κλειστές είναι αυτή την ώρα η Βασ. Σοφίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το Χίλτον μέχρι της πλατεία Συντάγματος, η Ακαδημίας από Κανάρη και η Σταδίου.

Ανάλογη συγκέντρωση πραγματοποιεί από τις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος και η ΠΟΕ - ΟΤΑ.
Η Ομοσπονδία θα συμμετάσχει επίσης στο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ στις 19:00 στην πλατεία Συντάγματος

88η Γενική Συνέλευση ΔΟΕ - Video

 
 
 

Τελευταίες ανακοινώσεις ΔΗ.ΣΥ.

Παρουσίαση βιβλίου με την ιστορία της ΠΑΣΚ

3η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Νέων Στελεχών Φωτογραφικό υλικό

Κύλιση στην Αρχή
X

Right Click

No right click