Περίπου 2.000 τηλεφωνικές κλήσεις και 2.000 αναγγελίες απόλυσης έγιναν το Σαββατοκύριακο από τις διευθύνσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και τα τεχνικά λύκεια της χώρας

Απολύουν 2.500 καθηγητές από το... τηλέφωνο

Σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών», η λίστα εστάλη στις διευθύνσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίες την ανάρτησαν στο διαδίκτυο και άρχισαν να καλούν τους απολυόμενους εκπαιδευτικούς.
Σύμφωνα με το έγγραφο του γενικού γραμματέα του υπουργείου, η διαδικασία πρέπει να έχει ολοκληρωθεί σήμερα στις 18:00 το απόγευμα.
Έντονη η αντίδραση από ΟΛΜΕ
Για κατάλυση της έννοιας της δημοκρατίας κάνει λόγο η ΟΛΜΕ σε οργισμένη αντίδρασή της.
«Πριν καν συζητηθεί και ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο–φονιάς που οδηγεί στη διαθεσιμότητα και την απόλυση 2500 εκπαιδευτικούς, το Υπουργείο Παιδείας υλοποιεί τη διάταξη του υπό ψήφιση νόμου, δημοσιοποιεί τις λίστες της ντροπής και ζητά από τις διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς και να συμπληρωθούν οι εξαιρέσεις» τονίζει η ΟΛΜΕ, κάνοντας λόγο για «τρομοκρατία».
«Οι εκπαιδευτικοί δε θα σκύψουμε το κεφάλι. Τώρα όλοι στον αγώνα. Κανείς εκπαιδευτικός σε διαθεσιμότητα και απόλυση» καταλήγει η ανακοίνωση.

88η Γενική Συνέλευση ΔΟΕ - Video

 
 
 

Τελευταίες ανακοινώσεις ΔΗ.ΣΥ.

Παρουσίαση βιβλίου με την ιστορία της ΠΑΣΚ

3η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Νέων Στελεχών Φωτογραφικό υλικό

Κύλιση στην Αρχή
X

Right Click

No right click