ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΓΩΝΟΠΟΥΛΟΣ, αντιπρόσωπος της ΔΗΣΥ, από το Σύλλογο Μαγνησίας, ομιλία στην 86η Γ.Σ. της ΔΟΕ

 

 

                        Αγαπητοί συνάδελφοι, σπάνια μιλάω σε Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ, όμως αυτά που ακούω τις δύο τελευταίες ημέρες με αναγκάζουν να πάρω το λόγο. Δεν χρειάζεται να πω ποιος είμαι, ξέρετε. Είμαι από την παράταξη που κατάφερε στο παρελθόν όλες σχεδόν τις κατακτήσεις του κλάδου. Είμαι στην παράταξη της ευθύνης και του ρεαλισμού κόντρα στις δυνάμεις του οχ-αδερφισμού και της ανευθυνότητας δεξιάς και αριστεράς. Είμαι στην παράταξη που επανέρχεται, κάτι που ταράζει μερικούς και όσο και να σας στενοχωρεί σε λίγο καιρό θα είναι πάλι η πρώτη δύναμη στη ΔΟΕ και εξηγώ τους λόγους.

Πρώτον: Βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Ντύνουν κουκουλοφόρους τους συναδέλφους να αξιολογούν «με σκονάκια» άλλους συναδέλφους τους και έπεται το αντίστροφο. Παιδιά, πάρτε το χαμπάρι αυτή η παράταξη, η ΔΗΣΥ, το Σύλλογο Διδασκόντων όχι απλώς δεν τον φοβάται, όχι μόνο τον σέβεται, αλλά έχει λήξει το θέμα εδώ και χρόνια με το ν1566/85 που τον καθιέρωσε κυρίαρχο όργανο διοίκησης του σχολείου. Μπορείτε να το καταλάβετε αυτό; Μπορεί δηλαδή να πάψει διευθυντή και οποιονδήποτε… Δηλαδή, τι θέλετε; Να ψηφίζουμε «με  χαρτάκια» του τύπου συμφωνώ - δεν συμφωνώ, για το αν ένας συνάδελφος είναι κατάλληλος να ’ρθει με μετάθεση στο σχολείο; Καλά σας έμεινε καθόλου μυαλό στο κεφάλι σας; Αναμοχλεύετε θέματα, όπως και αυτό της προσχολικής αγωγής που έχουν λυθεί οριστικά εδώ και χρόνια με αποφάσεις της δικαιοσύνης.  Επιτέλους σταματήστε! Μόνο προβλήματα δημιουργείτε. Κάτι άλλο το πρωτόγνωρο: Βάζουν ανθρώπους χωρίς πτυχία στην Ειδική Αγωγή βαφτίζοντάς τους σχολικούς βοηθούς!. Να, λοιπόν, γιατί στη χθεσινή Γενική Συνέλευση φοβήθηκαν όλοι το Προεδρείο διότι είδαν την άνοδο της ΔΗΣΥ και τρόμαξαν.

Πάμε στη ΔΑΚΕ. Παιδιά πάλι τα ίδια ακούμε, για Εθνάρχες, Κωνσταντίνος Καραμανλής, ευρωπαϊκό όραμα και λοιπά. Ξέρετε μου θυμίζετε αριστερούς  που κάποτε είχαν ένα όνειρο και γκρεμίστηκε. Το ίδιο θα πάθετε και σεις. Γιατί όπου και να γίνει δημοψήφισμα στην Ευρώπη και ειδικά στη Νότια, το αποτέλεσμα είναι γνωστό: ΕΞΩ από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Συγκρατηθείτε λοιπόν και προσέξτε, προσέξτε καλά. Γιατί ξέρετε ποιο είναι το πιο επικίνδυνο άλογο; Το καλάμι! Και εσείς το καβαλήσατε. Αρκεί, συνάδελφοι της ΔΑΚΕ, μισός χρόνος διακυβέρνησης από την κυβέρνηση που έρχεται μάλλον για να κάνει τη ΔΗΣΥ όχι πλειοψηφία, απόλυτη πλειοψηφία στη ΔΟΕ, και θα το δείτε.

 

88η Γενική Συνέλευση ΔΟΕ - Video

 
 
 

Τελευταίες ανακοινώσεις ΔΗ.ΣΥ.

Παρουσίαση βιβλίου με την ιστορία της ΠΑΣΚ

3η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Νέων Στελεχών Φωτογραφικό υλικό

Κύλιση στην Αρχή
X

Right Click

No right click